divendres, 28 de desembre del 2012

Última fira del 2012

Aquest diumenge repetim Fira a Igualada! Última oportunitat per fer un regal original i artesanal per a Reis! Estarem des de les 10h del matí fins a les 3h de la tarda al casc antic. Us hi esperem!

Este domingo repetimos Feria en Igualada! Última oportunidad para adquirir un regalo original y artesanal para Reyes!
Estaremos desde las 10h de la mañana hasta las 3h. de la tarde en el centro de Igualada. Os esperamos!

dimarts, 18 de desembre del 2012

Divertits Buff-Gorros ;)



Fantàstic 2 en 1 per a nens: buff convertible en gorro! Fet de llana super-suau, ideal perals dies més freds de l'hivern.



Fantástico 2 en 1 para los niños: buff convertible en gorro! Hecho de lana super suave, ideal para los días más fríos del invierno.


dilluns, 10 de desembre del 2012

Fira de Nadal a Piera

El proper dissabte 15 de desembre L'Embolic de la Tanit estarà a la Fira de Nadal que es celebra a Piera (Anoia). Ens trobareu de 10 del matí a 8 de la tarda. Hi haurà tallers per als nens i a les 6 de la tarda faran una cantada de nadales i encesa de les llums de Nadal.
Trobareu més informació a la web de l'Ajuntament: http://www.viladepiera.cat/firadenadal


El próximo sábado 15 de diciembre L'Embolic de la Tanit estrá en la Feira de Navidad que se celebra en Piera (Anoia). Nos encontraréis de 10 de la mañana a 8 de la tarde. Habrá talleres para los niños y a las 6 de la tarde harán una cantada de villancicos y encendido de las luces navideñas. Encontraréis más información en la web del Ayuntamiento: http://www.viladepiera.cat/firadenadal

divendres, 7 de desembre del 2012

Conjunt "Gerard"

Avui us presento l'últim conjuntet que he fet. En aquesta ocasió ha sigut pel Gerard, el nen de la Laia i el Joan. Uns grans amics! Estic impacient per veure-li posat :)

Hoy os presento el último conjuntito que he hecho. En esta ocasión ha sido para Gerard, el niño de Laia y Joan. Unos grandes amigos! Estoy impaciente por vérselo puesto :)

dimarts, 4 de desembre del 2012

Fira de Nadal, Artesania i Tradició

Aquest cap de setmana em trobareu a Santa Eulàlia de Ronçana promocionant la feina artesanal i les tradicions de Catalunya. Us animo a venir i passar un fantàtic dia de compres nadalenques, que ja falta poc!
Este fin de semana me encontrareis en Santa Eulalia de Ronçana, promocionando el trabajo artesanal y las tradiciones de Catalunya. Os animo a venir y a pasar un fantástico día de compras navideñas, que ya queda menos!